Vestjysk Stenklub
for amatørgeologer.

Hjem

                          
                          
                          

 
Foredrag om Ellen Lynggaards ture til Grøndland
Lørdag den 9. feb. var vi 14 personer fra Vestjysk stenklub til et hyggeligt foredrag og dias-show om Grønland hos Ellen fra klubben.
Referat af Ragna Runge


Hyggedag hos Ellen....

Ellen er ramt af en uhelbredelig virus som hedder Grønland, har for mange år siden boet på Grønland i 2-3 år. Ellen fortalte levende, om det vi så og på hendes ture har hun mødt mange spændende personer, fra dengang hun boede på den store kolde ø. På et tidspunkt så vi, at de sejlede i land i en lille gummibåd, ingen bar redningsveste, men som Ellen sagde, da vi bemærkede det, uden redningsveste er vi døde inden for 2 minutter, med redningsvest tager det måske 3 minutter eller mere hvis man er så uheldig at falde i det iskolde vand - tur med en vis risiko må man sige!


Vi startede eftermiddagen i Ellens gildesal, hvor der findes både bar, billard og dart, med hjemmebagt kringle og Ketty og Bents flødelagkage..


Efter foredraget serverede Ellen forloren skildpadde, smagt til med næsten en hel flaske sherry og vi sluttede af med ost og dertil diverse drikke.


En rigtig dejlig eftermiddag og aften med snak og fremvisning af fossiler m.m.


-Stor tak til Ellen. Alle var enige om, at det var en hyggelig måde at mødes på - det behøver jo ikke altid foregå med øjnene på stilke efter fossiler. Synd at ikke flere af vore medlemmer deltog i dette arrangement!

 
Copyright © 2013 Vestjysk Stenklub.