Vestjysk Stenklub
for amatørgeologer.

Hjem

                          
                          
                          

 
Tur til Ølst og Hinge d. 9. april 2011


Sikke en tur!!! Vi startede hjemmefra i dejligt solskin og var fremme omkring kl. 10. Fulgtes med Knud Erik og Benedikte, vi stoppede ved Hinge…men der var ikke en sjæl! Ringede til Henrik og det viste sig, at alle de andre stod i Ølst. Jeg var blevet tissetrængende, satte mig ved en busk, men blev vist nok filmet af et industrikamera. Vi mødtes med de andre deltagere og der var stort fremmøde. 6 fra Vendsysselklubben, 1 fra Vejle, 2 fra Fredericia, 1 fra Skjern og vi var 7 fra Mors.

Mikkel stod for turen, han færdes en del i området. Dejligt vejr og højt humør og vi startede turen med en lille skarp! Terrænet var blødt hvor vi skulle færdes og for mig blev det et mareridt, havde det i frisk erindring fra Sheppey sidste år, hvor jeg sad fast…der var tre til at hive mig fri.

Det samme gentog sig her, jeg sad nok fast en 4-5 gange, kom dog fri igen med hjælp fra Ulrik og Alex. Jeg gik i panik og jeg blev pjevset, som det hedder på vestjysk – til sidst kravlede jeg af sted på alle fire, men kom dog op – hvad ligner det, at byde en ældre dame sådanne strabadser, alle var diplomatiske, ingen tog billeder, dog er jeg sikker på, havde Benedikte været i nærheden, havde hun nok knipset mig. Efter en længere sundepause begyndte jeg også at kigge efter hajtænder, det var i småtingsafdelingen, nogle på størrelse med en rosentorn.

Der blev fundet flere flotte fund, bl.a. enkelte store tænder, en snegl, nogle krabber og træ. Fascinerende hvad man kan finde i leret, især de små tænder. Vi nød vores frokost i det fri og tog derefter til næste grav. Fik lov til at køre ind på området i bilerne, ellers var det blevet en rigtig lang gåtur. På hjemturen spiste vi, sammen med Knud Erik og Benedikte ved havnen i Hvalpsund og fik en lækker rødspætte.

Jeg takker for en dejlig tur og samvær med søde mennesker…men jeg er, næsten sikker på, at jeg ikke skal ud på gyngende grund mere!!!

Ragna fra Flade

 
Copyright © 2006 Vestjysk Stenklub.